Nortec på kollegier

Nortec har i mange år arbejdet på at skabe optimal vaskeridrift, og tilbyder den dag i dag salg og leje af professionelle vaskerimaskiner og totalløsninger inden for finansiering, etablering og drift af vaskerier. Et af de steder, hvor Nortec bl.a. er at finde, er på nogle af landets kollegier. Her kan beboerne vaske og tørre deres tøj mod betaling, og skulle der mod al forventning opstå problemer, kan de nemt kontakte Nortec, som ofte kan løse problemet inden for kort tid.

Kvalitet og dedikation til vaskeridrift

Hos Nortec har man valgt at dedikere dit arbejde til vaskeridrift, for at skabe holdbare løsninger til mange forskellige kunder. Det er en nem løsning, og den gør processen nemmere med det smarte betalingssystem, NortecPay. Med det kan du betale for at vaske og tørre tøj ved hjælp af din smartphone. Det kræver blot at du downloader NortecPay appen, tilknytter et betalingskort eller MobilePay, og så kan du forbinde din smartphone til den pågældende vaskeservice. Nortec tilbyder også en smart vaskebrik, som mans elv kan overføre penge til og på den måde klare betalingen. Det er en anderledes, men ikke mindre smart løsning på linje med betaling via smartphone.

God kundeservice er vejen frem

Nortec har bl.a. en FAQ-side på Nortec.dk, hvor du kan se ofte stillede spørgsmål om deres service, betaling og hvad du skal gøre hvis du får en fejlmelding eller hvis vaskemaskinen ikke reagerer på din betaling. Sker det, får du naturligvis dine penge tilbage. Der er således god kundeservice hos Nortec, og du vil opleve at systemet er nemt at bruge, hvad enten du er bruger eller sidder i administrationen et sted, hvor I netop har fået installeret Nortec vaskemaskiner eller overvejer at få det gjort. Nortec er din nemme løsning, og hele teamet står klar til at guide dig i bestilling og installering af maskinerne.