Sådan arrangerer du den perfekte havefest

Når sommeren kommer igen, er det tegn på at rykke festerne og de hyggelige sammenkomster ud i haven. Det kan virke som et stort projekt og bøvlet sammenlignet med en indendørs fest. Men det er en faktisk en ganske let måde at imponere gæster, så længe vejret er godt og hvis du har tilføjet nogle enkelte ting. I denne oversigt kan du læse om hvordan du holder en fantastisk fest i haven.

Teltet

En god havefest har – medmindre vejret er exceptionelt varmt og solrigt – et telt, som kan skærme for vind og vejr. Selv hvis vejret er lunt, er det en god idé at have et telt, som kan give ly for vinden. Et telt er også en fordel, hvis man serverer mad. Så har man nemlig redde maden fra at blive våd, hvis vejret pludselig skifter til regnvejr. Hvis festen fortsætter efter solnedgang, er det en god idé at tilføje udendørs lamper.

Baren

Hvis du gerne vil have en havefest som skal fortsætte til sent om aftenen og ud på natten, kan du med fordel tilføje en bar. Ja, folk kan medbringe deres egne drikkevarer, men hvis du vil holde en fest, som folk vil huske i lang tid fremover, så tilføj en bar til underholdningen. Noget som altid imponerer, er et fustagesæt, så gæsterne selv kan tage for sig af drikkevarerne og føle sig som bartender på den lokale bodega. Du kan også betale en til at stå bag baren og mikse drinks, hvis det skal have en ekstra streg af det eksklusive.

Sjove aktiviteter

Alle gode fester har lidt ekstra underholdning. Det behøver ikke være noget særligt, men det er godt at tilføje en aktivitet, som kan bryde monotonien lidt. Det kan være alt lige fra kongespil, spikeball, kroket eller stigegolf. Så har du pludselig opskriften til en usædvanlig god havefest.