Søger I inspiration til familie-projekter?

I hverdagen har man som familie måske ofte travlt med mange forskellige ting hver især. Det kan derfor måske være svært at få indtænkt familie-projekter, som man kan være fælles om i hverdagene. Den ene dag tager ofte den anden, og i weekenderne er der for mange familie også ofte forskellige planer. Under Coronapandemien og nedlukningen, hvor man ikke måtte samles for mange sammen under ét tag, oplevede mange muligvis, at nærvær med især tæt familie er noget, som de fleste holder af og sætter pris på. Så hvorfor ikke indtænke det yderligere i hverdagens travlhed?

Guide: Sådan kan I finde ting at være fælles om som familie

Der er mange forskellige ting, I som familie kan give jer i kast med. Måske jeres bolig trænger til noget renovering, det kan også være, at boligens have trænger til en kærlig hånd. Måske de indvendige vægge skal males eller køkkenlågerne udskiftes. Hvis I bor i region Midtjylland og eksempelvis ikke lige står og trænger til at bygge noget om eller gøre noget ved jeres bolig, kan I eventuelt søge inspiration her. Lokale netaviser indeholder nemlig information og viden om mange forskellige ting. Måske I som familie kan få nogle idéer til noget, I kan lave sammen. Det kan også være, at I med udgangspunkt i nogle artikler får idéer til nogle debatter, I kan diskutere sammen over middagsbordet. Mulighederne er mange, det handler blot om at finde frem til, hvad I som familie vil lave sammen.

1,2,3 – sæt i gang med en familie-avis

Hvis den lokale netavis er noget, der kan inspirere jer til næste fælles familie-projekt, hvorfor så ikke bruge avisens udgangspunkt og dekorere jeres egen familie-avis. Den kan eksempelvis indeholde gode råd til, hvordan I vil tale sammen og omgås hinanden. Den kan også indeholde ferieminder eller ferieforslag. Måske I vil bruge den som billedcollage.