Det naturlige og rustikke look

Der findes mange slags fliser til hjemmet, og det kan godt være svært at finde ud af, hvilke man skal vælge. De fleste fliser har sin egen flotte look og er unik på sin egen måde, hvilket kun gør processen endnu sværere. Derfor kan det være en fordel, hvis man tager ud i en butik og kigger på de mange valg, som der er. Ofte er det nemlig en fordel at opleve fliserne i virkeligheden, så man får den rigtige forestilling om, hvordan de ser ud. Samtidig kan man også få lidt inspiration, hvis man gør det.

Nem overfladebehandling

En løsning, der kan være en god idé, er travertinfliser, da det er et godt valg til alle rum i enhver bolig. Herved kan man selv bestemme, hvor man gerne vil have dem, og derved sætter det ingen begrænsninger. Travertin er et naturprodukt, som godt kan minde om marmor, dog er travertin mere rustikt. Det er et naturprodukt, som har et særpræget og flot udtryk. Travertinfliser er et godt valg, hvis man gerne vil have en levende gulvløsning. Det er dog vigtigt at huske, at fliserne skal overfladebehandles, selvom det kan lyde omfattende, er det en meget enkel proces, som blot skal gentages efter 10-15 år på almindelige stuearealer.

Forskellige typer af fliser

Indenfor travertinfliser findes der to forskellige slags varianter. Den antikke, som er ubehandlet og den klassiske, som er behandlet. Der kan være forskellige grunde til, hvorfor man vælger den ene frem for den anden. Den antikke er mere rustik og naturlig, da den er ubehandlet, derudover er den også mere sart, samtidig kan den også være lidt ujævn med små huller. Den klassiske travertin er behandlet, hvilket betyder, at den samler støv fra udskæringsprocessen. Fliserne skal opleves, og derfor er det en fordel, at man aktivt tager ud i en butik og oplever begge slags travertinfliser.