Sommer tilbehør til badeværelset!

Sommer er en dejlig tid på året, her nyder vi vejret og afslapning i de lange lyse aftener!

Men hvad kan du egentlig gøre på dit badeværelse om sommeren? Hos flottebade.dk finder du alt hvad du trænger til indretning af dit badeværelse, både sommer og vinter!

Tag bad udenfor!

Noget som er blevet utroligt populært indenfor de sidste år er; at man indretter et badeområde udendørs, på terrassen, eller i haven! Ofte i form af et bruseområde.

Til dette formål, findes der flere forskellige løsninger.

Det kan være en havebruser, som kan placeres i græsplænen, eller på fliserne og som kobles til en haveslange. Bruseren kan indeholde 18-35 liter vand, som opvarmes af solen. Når man bader, blandes det varme, solopvarmede vand med det kolde fra haveslangen, så man kan tage et dejligt tempereret bad.

Med denne løsning, er man afhængig af solen til at opvarme vandet, så det kan være varierende, hvor effektivt og godt det virker, fra den ene dag til den anden, ligesom årstiden sætter en naturlig begrænsning for, hvor længe man kan bruge den.

En anden løsning, er brusere, som får både koldt og varmt vand, fra boligens normale vandforsyning.

Her findes der også modeller, som kan stå på fliserne på terrassen. Men det kan også være den mere almindelige model, hvor bruseren sidder på en ydervæg, med vandrørene før ud igennem muren. Her vil man i mange tilfælde kunne bruge en almindelig bruser, magen til dem man har inde på badeværelset, og er det ordentligt frostsikret, vil man have mulighed for at bede udenfor, hele året.

Vær opmærksom på, at du ikke vil kunne opretholde garantien på produktet, i tilfælde af frostskader. Så køb evt. en billigere model at bruser, som du har råd til at ”ofre”, hvis du skulle blive udsat for en frostskade.

Sommer på badeværelset!

Her kan det være en god idé at skrue ned for varmen på gulvet og slukke for håndklædetørreren. Et spejl med lys, hvor man kan dæmpe lyset, kan også være smart, da man i forvejen får rigeligt lys på badeværelset om sommeren.