Sådan vælger du de vigtige møbler

Hvad end det er fordi, der skal vælges møbler for første gang, eller det blot er blevet på tide at skifte gammelt ud med nyt, så kan det være svært at gribe udvælgelsen af de vigtige møbler an. Her er der tale om spisebord, sofa og seng naturligvis – de tre s’er. Nedenfor gives der et par gode overvejelser til hver af møblerne, som du kan tage med dig i din udvælgelsesproces.

Spisebord

Det første s er spisebordet. Her samles familie og venner enten til daglig, eller når der er besøg, og vigtigheden i at finde det rigtige spisebord er derfor ikke helt lille. Ønsker du dig et rundt eller et firkantet spisebord? Skal der kunne sættes en ekstra bordplade på, eller skal det kunne trækkes ud fra væggen så der er plads til flere personer? Hvor mange personer vil du have at der i dagligdagen kan sidde komfortabelt omkring bordet? Når du har svar på de spørgsmål og ved hvad du er ude efter, så find et spisebord her.

Sofa

Det næste s er sofaen. Endnu et samlingspunkt i hjemmet, og helst et der gerne skal være noget komfortabelt. Er du ude efter en sofa, der skal kunne slåes ud til en seng, således at der kan overnatte spontane gæster? Hvilket materiale er du ude i, og hvis den dyre lædervariant ikke er i budgettet, er det så muligt at finde noget billigere med samme look? Pladsmæssigt i rummet, giver det så mest mening med en hjørnesofa, u-sofa, almindelig aflang, to mindre?

Seng

Det sidste s er sengen. Denne er knap så meget samlingspunkt som de to andre, men er dog alligevel utrolig vigtig at overveje grundigt inden køb. Hvor stor skal den være – og hvad er der plads til? Skal der være opbevaring under, måske bedrollers eller indbyggede skuffer? Hvilken type madras er du mest til?